Våra tjänster

Genom våra samarbetspartners hanterar vi inte enbart snickeriarbeten, utan även rörläggeriarbeten, elinstallationer, målning, golvläggning och kakelsättning mm. Detta gör att vi kan leverera en helhetslösning till dig som kund.

Försäkringsskador är vår specialitet

Vi har 20 års erfarenhet av försäkringsskador och utför uppdrag åt många olika försäkringsbolag bl.a. Länsförsäkringar, Trygg Hansa, Folksam och Dina försäkringar. Genom åren har vi fått stor erfarenhet av fukt-och brandskador, inbrottsskador mm. Vi handlägger hela arbetet – från utredning om skadans omfattning till dokumentation, foton och återredovisning till försäkringsbolaget, allt i enlighet med försäkringsbolagens rutiner för skadereparationer.

Reparation av fastigheter

Behöver din fastighet repareras? Vi handlägger hela arbetet – rivning, friläggning, beställning av material, rörläggeriarbeten, elinstallationer, målning, golvläggning och kakelsättning. Vi utför ROT-arbeten och administrerad ansökan till Skatteverket..

Markarbeten, paddockar och staket

Vi utför alla typer av markarbeten - avlopp, dränering, paddockar och ridbanor samt uppsättning av häststaket mm. Ridbanor byggs efter kundens önskemål med underlag enligt Svenska Ridsportförbundets standard.

Måleri

Vi utför olika type av måleriarbeten – både inomhus och utomhus

Bostadsanpassning

Vi har stor erfarenhet av bostadspassningar och utför dessa efter kundens behov och önskemål.